مهاجرت به اسکاتلند

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد

ما در مقاله حاضر درباره اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد برای علاقه مندان و متقاضیان مهاجرت به اسکاتلند بحث می کنیم.

یکی از راههای اخذ اقامت راحت اسکاتلند، اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد می باشد. آیا اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد فرزند امکانپذیر است؟ اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد تحت چه شرایطی و با چه مدارکی انجام می شود؟

ما در این مقاله با عنوان اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد، شما را با شرایط و مدارک لازم و امتیازات اقامت اسکاتلند آشنا می کنیم. در صورت هر گونه سوال و ابهامی، از مشاوره رایگان با کارشناسان مهاجرتی و اقامتی موسسه سفیران سروش سعادت استفاده کنید.

 

اقامت اسکاتلند

شما با داشتن اقامت اسکاتلند بدون نیاز به هیچ کنترل مهاجرتی، آزادانه در انگلستان کار و زندگی بکنید.

شما می توانید از طریق سه روش زیر اقامت اسکاتلند را درخواست کنید:

  • از طریق تواد در اسکاتلند از یک شهروند اسکاتلندی یا کسی که دارای اقامت دایمی است.
  • از طریق توارث، اگر شما در خارج از یک شهروند اسکاتلندی متولد شوید که در اسکاتلند متولد شده یا اقامت اسکاتلند دارد.
  • از طریق اعطای تابعیت.
  • از طریق ثبت.
  • از طریق گزینش.

افراد واجد شرایط

اگر شما یکی از این شرایط را داشته باشید، شما در حقیقت صلاحیت اخذ اقامت اسکاتلند را دارید:

  • در صورتی که در انگلستان یا خارج متولد شوید و یکی از والدین تان شهروند اسکاتلند باشد یا مقیم دایم در این کشور باشد.
  • در صورتی که بالای 18 سال سن داشته، و با شهروند اسکاتلندی ازدواج کنید.
  • در صورتی که بیش از 5 سال مقیم اسکاتلند باشید و روادید اقامتی معتبری داشته باشید.

بر طبق قانون، افرادی که یکی از شرایط فوق را تامین کنند، واجد شرایط برای اخذ اقامت اسکاتلند هستند.

 

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد

این سوال که آیا امکان اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد امکانپذیر است یا خیر؟

بله، امکانذیر است.بنا به قانون، اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد با توجه به تامین شرایط و نیازمندی های مربوطه میسر است.

کلا، اقامت اسکاتلند از طریق تولد به دو بخش تقسیم می شود:

  • قبل از 1 ژوئیه سال 1983.
  • بعد از 1 ژوئیه سال 1983.

 

قبل از 1 ژوئیه سال 1983.

پیش از 1983، هر کسی که در یکی از مستعمرات بریتانیا متولد میشد، شایسته اقامت انگلستان بود.

در واقع، قبل از 1 ژوئیه سال 1983 به شما بطور اتوماتیکی اقامت اسکاتلند اعطا میشد.

 

بعد از 1 ژوئیه سال 1983.

اما پس از 1 ژوئیه سال 1983 اقامت اسکاتلند به طور خودکاری به کودک اعطا نمیشود.

از 1 ژوئیه سال 1983، یک کودک متولده در اسکاتلند (یا کل قلمرو انگلستان) با حداقل یک والد با تابعیت اسکاتلندی به طور خودکاری اقامت و تابعیت اسکاتلندی را دریافت می کند.

 

قانون اقامت اسکاتلند

در حقیقت، قانون فعلی اقامت اسکاتلند همان قانون اقامت انگلستان می باشد. این قانون بر پایه قانون تابعیت بریتانیایی 1981 می باشد و بخاطر تاریخ امپراطوری بریتانیایی پیچیده می باشد. اما پیچیدگی از آن لحاظ که این قانون شامل دسته های خاصی از ملل خارجی از کلونی های بریتانیایی اسبق و قلمروهای خارجی بریتانیا می باشد. این افراد در کلونی های بریتانیایی می توانند اقامت UK  را از طریق مسیرهای ساده دریافت کنند که در زیر هم توضیح داده می شود.

از مسیرها ساده فوق الذکر، اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد است که موضوع مورد تمرکز در این مقاله است.

 

حق اقامت چیست؟

حق اقامت یا Right of Abode بدان معناست که شما:

  • از کنترل مهاجرت انگلستان آزاد هستید و اینکه نیازی به مجوز از یک مامور مهاجرت جهت ورود به کلیه بخش های انگلستان ندارید.
  • می توانید در کل خاک انگلستان و نیز اسکاتلند بدون محدودیت زندگی و کار بکنید.

 

مدارک و اسناد لازم

جهت درخواست اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد، قانونا شما ملزم هستید که مدارک زیر را آماده کنید:

  • فرم درخواست MN1 تکمیل شده شامل دو ارجاع.
  • مدرک اثبات کننده تابعیت اسکاتلندی یکی از والدین و یا اقامت دایمی والدین.
  • گواهی تولد اسکاتلندی نشان دهنده نام هر دو تا والدین.
  • پاسپورت های والدین.
  • پاسپورت فرزند، اگر آنها داشته باشند.

 

هزینه

هزینه درخواست اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد در جدول زیر با رنگ مشخص شده است:

شماره نوع اقامت اسکاتلند هزینه درخواست/پوند شرح
1 از طریق اعطای تابعیت £1236
2 از طریق ثبت £1121
3 از طریق تولد £936 کودکان زیر 18 سال
4 از طریق اقامت دایمی £1875

 

 

نحوه اخذ پاسپورت اسکاتلندی

سوالی که ذهن خیلی از متقاضیان را مشغول می کند، این سوال است:

نحوه و شرایط اخذ پاسپورت اسکاتلندی چیست؟

اگر شما در اسکاتلند زندگی می کنید و خواستار اقامت دایمی در اسکاتلند هستید، شما می توانید اقامت دایمی اسکاتلند را درخواست کنید.

اقامت دایمی اسکاتلند/انگلستان موسوم به اقامت تامحدود انگلستان می باشد. پس از اخذ اقامت دایمی، شما شایسته اخذ تابعیت کامل اسکاتلندی می باشید. شهروندان خارجی می توانند  روادید اقامت دایمی اسکاتلند را پس از 5 سال اقامت قانونی در اسکاتلند دریافت کنند. و مجددا پس از 5 سال دیگر، تابعیت اسکاتلندی را دریافت کنید.

شرایط و نیازمندی ها بسته به ملیت تان، اینکه آیا شما خانواده ی در اسکاتلند باشید و نوع ویزایتان چه باشد، فرق می کند. این فرآیند برای شهروندان EU و کشورهای EFTA آسانتر از بقیه کشورها می باشد.

 

امتیازات اقامت اسکاتلند

شما با اقامت اسکاتلند، به امتیازات زیر دست می یابید:

  • حق زندگی و اقامت دایمی در اسکاتلند و UK.
  • مراقبت درمانی مجانی.
  • بدون محدودیت کار.
  • جامعه و اقتصاد پایدار.
  • دریافت پاسپورت انگلیسی و ورود نامحدود به قلمروی UK.
  • حق رای.
  • مسافرت و کار در هر جایی از EU بدون نیاز به روادید کار یا روادیدهای مسافرتی.

 

 

توصیه کارشناسی

اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد هدف و آرزوی خیلی از افراد در دنیاست. فرآیند و شرایط اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد، با وجود مزایای متعدد نسبتا پیچیده است. شما در این مسیر نیازمند مشاوره وکلای زبده و باسابقه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت هستید. مشاوره با وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، اخذ اقامت شما و خانواده تان را تضمین می کند.

 

 

Related Posts

10 دیدگاه برای “اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد

  1. v!da گفت:

    با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    امکانش هست در مورد هزینه های اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد هم مقاله ای تعبیه کنید؟

  2. طاها خرسند گفت:

    اسکاتلند از طریق تولد به ما تابعیت اعطا میکنه؟

  3. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خوبی بود.
    مرسی

  4. ناصر زارعی گفت:

    سلام
    اسکاتلند مستقل میباشد یا زیر نظر انگلستان است..؟
    آیا ویزای کاری میتوان گرفت برای این کشور؟

  5. امیر عباس گفت:

    باب مطلب جالب تون در مورد اخذ اقامت اسکاتلند از طریق تولد تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد سرمایه گذاری در اسکاتلند هم مطلب بذارید

  6. سارا گفت:

    من اگر با ویزای تحصیلی اونجا وارد شم و بچه دار بشم؟ همون اول میشتونم برای بچم پاسپورت بگیرم ؟ اگر نه که باید چند سال بگذره بتونم این کارو بکنم ؟ ممنون

  7. ساسان گفت:

    در کشور های انگلیسی زبان کانادا از همه جا برای تولد فرزند بهتره

  8. یلدا گفت:

    اگر همسر قبلی بنده اسکاتلندی بوده باشه و از ایشون یه بچه داشته باشم اما بعد از یکسال اونجارو ترک کرده باشم می تونم برای اخذ اقامت برای خودم اقدام کنم ؟

  9. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از مطالب بسیار خوب و سایت به روزتون

  10. Deniz گفت:

    برای اخذ اقامت از این طریق تا چند سالگی کودک میشه اقدام کرد، یا همون روزهای تولد اقامت اخذ کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =