ویترین

درباره تایوان

درباره تایوان

کسب اطلاعات درباره تایوان برای افرادی که قصد دارند به این کشور سفر کنند، وارد دانشگاه های آن شوند و یا کسب و کار خود را شروع کنند، ضروری است. تایوان جزیره ‌ای در غرب اقیانوس آرام که تقریبا در فاصله 100 مایلی (160 کیلومتر) از ساحل جنوب شرقی چین قرار دارد. طول تایوان از شمال تا جنوب تقریبا 245 مایل (395 کیلومتر) و عرض آن 90 مایل (145 کیلومتر) در عریض ترین نقطه می باشد. تایپه، در شمال تایوان، مقر حکومت تایوان است. علاوه بر جزیره اصلی، دولت تایوان بر 22 جزیره در گروه تایوان و 64 جزیره در غرب در مجمع الجزایر پسکادورس صلاحیت دارد. 2 گروه جزیره تحت کنترل دولت تایوان که Matsu و Quemoy نام دارند، درست در سواحل استان فوجیان (Fukien) چین قرار دارند.  تایوان تقریباً به وسعت هلند، اما با جمعیتی حدود 23 میلیون نفر، از سه چهارم کشورهای جهان پرجمعیت ‌تر است.

تایوان جزیره ای نیمه گرمسیری در شرق آسیا، یکی از هیجان انگیزترین و سریع ترین مناطق جهان است. مانند بسیاری از نقاط دیگر آسیا، تایوان پرجمعیت و از نظر اقتصادی، فناوری و حمل و نقل بسیار توسعه یافته است. مردم آن تحصیلات عالی دارند و به خوبی سفر می کنند. با این وجود، فرهنگ‌ های عجیب و غریب در سراسر جزیره رشد می‌ کنند و مناظر دست نخورده خیره‌کننده ‌ای را می ‌توان در داخل کوهستانی آن یافت. در این نوشتار، متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت درباره تایوان اطلاعات بسیار مفیدی جمع آوری کرده اند که می تواند برای افرادی که قصد دارند از روش های مختلف به این کشور مهاجرت کنند راهنمای بسیار خوبی باشد.

درباره تایوان و آشنایی با این کشور

تایوان با نام رسمی جمهوری چین (ROC) در گذشته با نام فورموسا شناخته می شد. این جزیره کوهستانی بین تنگه تایوان، دریای چین جنوبی و دریای فیلیپین، در حدود 370 کیلومتری (230 مایلی) شمال جزیره اصلی فیلیپین لوزون و تقریباً 180 کیلومتری سواحل جنوب شرقی چین واقع شده است. این جزیره با جمهوری خلق چین، ژاپن و فیلیپین مرزهای دریایی مشترک دارد. تایوان با مساحت 36188 کیلومتر مربع، کمی بزرگتر از بلژیک یا تا حدودی کوچکتر از برخی ایالت های ایالات متحده است. تایوان 23.2 میلیون نفر در سال 2022 جمعیت دارد که آن را به یکی از پر تراکم ترین کشورهای بزرگ جهان تبدیل می کند (پس از بنگلادش).

در نمودار زیر به نرخ رشد جمعیت تایوان در سال های مختلف اشاره شده است:

نرخ رشد جمعیت تایوان

تایوان و جزایر اطراف آن، واقع در شرق آسیا در لبه شمال غربی اقیانوس آرام، دارای تنوع بی ‌پایانی از زمین ‌ها، جنگل ‌ها، محصولات کشاورزی و اکولوژی ‌های دریایی، و همچنین تنوع فرهنگ‌ های قومی به همراه آداب و رسوم دلربا هستند. با جمعیتی نزدیک به 2.7 میلیون نفر، شهر تایپه در شمال تایوان، شامل قسمت شمال شرقی حوضه تایپه و تپه های اطراف آن واقع شده است. این منطقه به 12 ناحیه اداری به مساحت 271 کیلومتر مربع تقسیم شده است. در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ در ساحل غربی تایوان، تایپه نسبتاً دیر توسعه یافت. قبل از مهاجرت گسترده چینی هان از جنوب تایوان در اوایل قرن هجدهم، منطقه تایپه عمدتاً توسط مردم بومی دشت سکونت داشت. در سال 1884، دربار چینگ به طور رسمی پایتخت اداری تایوان را از تاینان به تایپه منتقل کرد و دیوار بزرگی را برای محافظت از شهر برپا کرد که نشانگر تغییر اقتصادی و قدرت قابل توجهی به سمت شمال بود.

درباره تایوان و آب و هوای آن

آب و هوای تایوان به جز قسمت بسیار جنوبی جزیره که گرمسیری است، نیمه گرمسیری می باشد. در تایوان تابستان ها طولانی و گرم است و از آپریل یا می تا سپتامبر یا اکتبر ادامه دارد. زمستان‌ ها در تایوان کوتاه و معتدل است، اگرچه برف در کوه ‌ها و گاهی در ارتفاعات پایین ‌تر در شمال می ‌بارد. میانگین دمای بالای سالانه در جزیره 70 درجه فارنهایت (21 درجه سانتیگراد) می باشد. در این کشور ارتفاع در زمستان تفاوت قابل توجهی را در دما ایجاد می کند، اگرچه در تابستان چندان عاملی نیست. کوروشیو گرم (جریان ژاپن) که به سمت شمال و شرق تایوان جریان دارد، دمای جزیره را تعدیل می کند. تایوان در طول سال بارندگی فراوانی دارد که در مجموع سالانه حدود 102 اینچ (2590 میلی متر) می باشد.

الگوهای آب و هوایی در جزایر نزدیک تایوان مشابه است با این تفاوت که ارتفاع آنها تحت تأثیر قرار نمی گیرند. آب و هوای جزایر فراساحلی مشابه آب و هوای ساحلی جنوب شرقی چین است. تایوان گردبادهایی را که در سرزمین اصلی چین رایج است، تجربه نمی کند. با این حال، از اواخر تابستان تا اوایل پاییز تحت تأثیر طوفان ها (طوفان های استوایی) قرار می گیرد که از قوی ترین ها در جهان هستند. طوفان های تایوان می توانند خسارت قابل توجهی به محصولات زراعی وارد کنند و گاهی باعث سیل شدید شوند.

درباره شرایط آب و هوایی تایوان

آشنایی با مردم تایوان

جمعیت تایوان از چهار گروه قومی یا فرعی تشکیل شده است:

  • مردم بومی
  • فوکیان تایوانی (فوکین یا فوجیانی یا هوکلو)
  • هاکا
  • چینی ‌هایی که از اواسط دهه 1940 از سرزمین اصلی چین به تایوان مهاجرت کرده اند.

هر گروه بومی به زبانی متمایز صحبت می کند که عموماً برای گروه های دیگر قابل درک نیست. مردم بومی تا زمانی که در قرن هفدهم با هلندی ها تماس گرفتند، زبان نوشتاری نداشتند. هاکاها زبان خاص خود را دارد که با چینی کانتونی و ماندارین قرابت دارد. تایوانی ‌های فوکین به زبان مینان صحبت می‌کنند، شکلی از مین جنوبی (که اغلب در تایوان تایوانی نامیده می‌شود)، که از استان جنوبی فوکین می ‌آید. مردم سرزمین اصلی چینی ماندارین، زبان رسمی چین صحبت می کنند. مردمان بومی آنیمیسم، پرستش طبیعت و دیگر مراسم مذهبی بومی را انجام می دهند. چینی ها بودیسم، دائوئیسم (تائوئیسم) و کنفوسیانیسم را به تایوان آوردند. هلندی ها مسیحیت پروتستان و کاتولیک رومی اسپانیایی را معرفی کردند و ژاپنی ها شینتو آوردند.

در جدول زیر به طور دقیق تر به دین مردم تایوان اشاره شده است:

دین و مذهبدرصد شراکت جمعیت تایوان
بودیسم35.3%
تائوئیسم33.2%
مسیحیت3.9%
نامشخص18.2%
سایر9.4%

کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده یاری و همراهی هموطنان عزیز در زمینه های مختلف مهاجرتی و حقوقی می باشند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *