ویزای تحصیلی پرتغال

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی پرتغال در سال 2019

کشور پرتغال رفته رفته به یکی از مقاصد مهم مهاجرت تحصیلی تبدیل شده است در این مقاله به بررسی مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی پرتغال در سال 2019 میپردازیم. از دیگر مسائل مهم نیز، نحوه دریافت پذیرش با مدارک مورد نیاز دریافت ویزای تحصیلی پرتغال نیز می باشد، تلاش اصلی ما در این مقاله آن است که شما را با شرایط مهاجرت تحصیلی به کشور پرتغال آشنا سازیم، در نتیجه پیشنهاد میکنیم همواره با مقاله های ما در مورد این کشور در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباظ باشید.

نحوه ثبت درخواست پذیرش تحصیلی

نحوه ثبت درخواست پذیرش در دانشگاه های پرتغال به دانشگاه بستگی دارد هر دانشگاه شیوه مخصوص به خود را در نحوه پیش ثبت نام ارائه می کند, همچنین مقطع تحصیلی مورد نظر نیز می تواند در نحوه درخواست پذیرش تاثیر گذار باشد.

اگر فرد قصد دارد در مقطع کارشناسی در دانشگاه های دولتی کشور پرتغال نام نویسی کند باید دو مرحله زیر را پشت سر بگذارد: فرد باید دوره دبیرستان خود را به پایان رسانده باشد و همچنین باید یک مدرک رسمی پایان دوره در اختیار داشته باشد/ مدارک بایستی در سایت رسمی دانشگاه بارگذاری شوند.

در صورتی که فرد قصد دارد در دانشگاه های خصوصی و یا مقاطع بالاتر دانشگاه های دولتی ثبت نام کند، نیاز به گذراندن مراحل زیر خواهد داشت: باید مدارک دوره قبلی تحصیلی را در اختیار داشته باشند / مدارک باید توسط افراد مورد اطمینان سفارت به زبان پرتغالی ترجمه شود /  مدارک باید در سامانه رسمی دانشگاه بارگذاری شوند

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی

شرایط تحصیل در کشور پرتغال با بسیاری از کشور های اروپایی متفاوت است بسیاری از دانشگاه های کشور پرتغال از آزمون ورودی استفاده می کنند. این آزمون ها گاهی به صورت یک آزمون عمومی در سطح کشور پرتغال برگزار می شود. در صورت نحوه برگزاری آزمون بهتر است به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید

مدارک مورد نیازبرای نام نویسی اولیه عبارتند از:

گواهی پایان تحصیل در دوره دبیرستان/ گواهی موفقیت در آزمون ورودی دانشگاه/ تشابه رشته دبیرستان و رشته مورد نظر برای ادامه تحصیل. برای مثال علاقمندان به رشته های هنری باید پیش نیاز های آن را در دبیرستان پشت سر گذاشته باشند/ ریز نمرات تحصیلی/ گذرنامه معتبر/ دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، باید گواهی معتبر دوره کارشناسی را ارائه دهند/ متقاضیان تحصیل در مقطع دکترا نیز باید گواهی معتبر کارشناسی ارشد خود را ارائه دهند.

زبان تحصیل در پرتغال

دانشجویانی که قصد تحصیل در پرتغال را دارند، باید یک گواهی زبان معتبر ارائه دهند این گواهی می تواند به زبان انگلیسی و یا پرتغالی باشد. با این وجود باید اشاره کرد که تعداد دانشگاه های انگلیسی زبان در کشور پرتغال در دوره کارشناسی محدود است و حداقل نمره زبان انگلیسی مورد نیاز نمره 6 در آزمون آیلتس و 80 در آزمون تافل است برای تحصیل به زبان پرتغالی نیز به مدرک زبان B1 نیاز است.

این امکان برای افراد وجود دارد که دوره کارشناسی ارشد را به زبان انگلیسی پشت سر گذارند، باید توجه داشت که بسیاری از رشته های تحصیلی دو زبانه هستند در واقع فرد ممکن است دروس ابتدایی خود را به زبان انگلیس آغاز کند اما در ادامه نیاز به زبان پرتغالی داشته باشد.

کلیه دانشجویان غیر اروپایی در کشور پرتغال به ویزای تحصیلی پرتغال نیاز خواهند داشت، برای دریافت ویزای تحصیلی کشور پرتغال فرد باید مدارک خود را به صورت کامل در اختیار سفارت پرتغال در کشور خود قرار دهد، باید توجه داشت در صورتی که با استفاده از هر ویزایی دیگری فرد به کشور پرتغال سفر کرده اما اجازه اقامت نداشته باشد، باید امور سفارتی را در کشوری انجام داده که اجازه اقامت پرتغال در آن را دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی پرتغال

در زیر مدارک مهم را ذکر میکنیم:

  • گذرنامه معتبر که حداقل سه ماه اعتبار داشته و یک صفحه از آن خالی باشد.
  • فرم تکمیل شده درخواست صدور روادید
  • یک قطعه عکس رنگی در سایز گذرنامه
  • گواهی های معتبری که نشان دهنده پذیرش شما در یک دانشگاه معتبر باشد.
  • گواهی اقامت اولیه در کشور پرتغال باید به صورت رزرو هتل باشد، یا از جانب دانشگاه تایید شود که فرد می تواند در خوابگاه اقامت داشته باشد همچنین فرد باید شماره تلفن و آدرس دقیق محل اقامت خود را اعلام کند.
  • پرداخت هزینه صدور روادید.
  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی.
  • بلیت پرواز به کشور پرتغال
  • گواهی تمکن مالی که نشان می دهد دانشجو می تواند هزینه های زندگی خود را تامین کند.
  • گواهی بیمه سلامت درمانی معتبر در کشور پرتغال.
  • پروسه ی صدور ویزای دانشجوی کشور پرتغال در حدود 2 تا 3 ماه به طول خواهد انجامید.

هزینه تحصیل در کشور پرتغال

هزینه تحصیل در کشور پرتغال برای دانشجویان پرتغالی و اروپایی رایگان است با این وجود دانشجویان بین المللی باید شهریه سالیانه خود را پرداخت کنند هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حدود 900 تا 1300 یورو در سال است دانشجویان مقطع دکترا نیز باید شهریه 2 تا 3 هزار یورویی سالیانه خود را به دانشگاه پرداخت کنند.

دانشجویان بین المللی همچنین می توانند در طول تحصیل خود از بورسیه های تحصیلی در پرتغال استفاده کنند، همه چیز به نوع بورسیه بستگی خواهد داشت در برخی موارد فرد قادر است به کمک بورسیه تحصیلی هزینه های تحصیل و بخشی از هزینه های زندگی خود را پوشش دهید.

تحصیل در پرتغال یک گزینه نه چندان مطرح برای بسیاری از علاقمندان به مهاجرت می باشد، با این وجود در حال حاضر دانشگاه های پرتغال در مسیر پیشرفت قرار گرفته اند و دانشجویان بین المللی این دانشگاه ها رو به افزایش است، صادقانه می توان به این نکته اشاره کرد که اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال به مراتب ساده تر از کشورهایی نظیر آلمان، اتریش، آمریکا و … است چرا که سطح علمی آن دانشگاه ها به مراتب بیش تر است و متقاضیان بیش تری دارند.

خرسند هستیم تا برای اطلاعات بیشتر در امور مهاجرتی و راه های مختلف مهاجرت و اخذ تابعیت کشورهای مختلف با سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − یک =