مهاجرت به کشور بلژیک

ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی

شرایط ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی

این روزها افرادی که قصد ازدواج با تبعه های بلژیکی را دارند همواره به دنبال ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی در سال 2019 می باشند. در صورتی که شما هم علاقه مند به داشتن اطلاعاتی در زمینه ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی در سال 2019 هستید می توانید در ادامه این نوشتار همراه ما باشید.  شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

شرایط لازم برای ازدواج در بلژیک

شرایط لازم برای ازدواج در بلژیک به صورت زیر می باشد:

  • یکی از شروط اصلی ازدواج دراین کشور این می باشد که یکی از زوجین حق اقامت یا حق تابعیت این کشور را داشته باشند.
  •  در صورتی که یکی از زن و شوهر پیش از اقدام به ازدواج از روش قانونی برای مدت زمان بیشتر از 3 سال یا بیشتر در این کشور سکونت داشته باشند.
  • پس از گذشت این مراحل شرایط ازدواج انجام می شود.

مکان ثبت ازدواج در بلژیک

در حین انجام مراسم ازدواج، یکی از زوجین ملزم به گرفتن حق اقامت این کشور می باشند تا موفق به ثبت و تایید رسمی ازدواج در شهرداری شهر مورد نظر شوند. در صورتی که یکی از زوجین حق اقامت این کشور را نداشته باشند مکان ثبت و تایید ازدواج این نوع از زوجین در شهرداری شهر محل سکونتشان می باشد.

شرایط لازم برای ثبت اشخاص متقاضی ازدواج در بلژیک

شرایط لازم برای ثبت اشخاص متقاضی ازدواج در بلژیک به صورت زیر می باشد:

یکی از زوجین ملزم می باشد که در این کشور به دنیا آمده باشد.
یکی از زوجین ملزم می باشد که در این کشور اقامت داشته باشند.
اقوامی که دارای فامیلی نصبی از نوع درجه یک می باشند و از یکی از زوجینی باشند که حق اقامت در این کشور را داشته باشند.

لازم به ذکر می باشد که در صورت عدم  شرایط بالا، ازدواج اشخاص  متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی می توانند اقدام به ازدواج  در شهرداری شهر بروکسل این کشور صورت می گیرد. در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات در باب هزینه زندگی در بلژیک به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

شرایط ازدواج در خارج از بلژیک 

شرایط لازم زوجینی که قصد ازدواج در خارج از بلژیک را دارند به صورت زیر می باشد:

  • این اشخاص ملزم به رسیدن به سن قانونی 18 سال تمام میباشند.
  • این اشخاص ملزم می باشند که قبلا اقدام به ازدواج نکرده باشند.
  • این اشخاص ملزم می باشند که بعد از اقدام به ازدواج، دیگر ازدواج مجدد نکنند.
  • این اشخاص ملزم به داشتن رضایت کامل برای اقدام به ازدواج در این کشور میباشند.
  • این اشخاص ملزم به برگذار نمودن مراسم ازدواج خود به صورت رسمی و تشریفاتی می باشند.

در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات در باب  کار در بلژیک به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

شرایط ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی

شرایط ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی شامل موارد زیر است:

  • ملزم به زندگی نمودن به مدت سه سال با یکدیگر و همچنین  به صورت مشترک می باشند.
  • در صورتی که شخص متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیک  یک شخص که دارای تابعیت خارجی باشد.
  •  ملزم می باشد که برای مدت زمانی که بیشتر از سه سال متوالی باشد.
  •  حتما در بلژیک اقامت داشته باشند.
  •  در صورت داشتن شرایط بالا می توانند اقدام به انجام  ازدواج در  این کشور کنند.

ازدواج در بلژیک و گرفتن پاسپورت بلژیکی

اخذ تابعیت بعد از ازدواج در بلژیک

اشخاص متقاضی که دارای تابعیت خارجی می باشند و موفق می شوند با شهروندان این کشور ازدواج کنند توانایی این را دارند که با پشت سر گذاشتن مراحل خاص بتوانند تابعیت این کشور را بدست آورند. اشخاصی که توانسته اند تابعیت خارجی را بدست آورند ملزم می باشند که بر طبق شرایط خود و همچنین نوع روابط زناشویی برای درخواست تابعیت، برای مدت زمانی 3 سال بعد از ازدواج خود در این کشورزندگی نمایند. بیان این نکته حائز اهمیت می باشد که زمان شروع نمودن زندگی مشترک با همسری که دارای تابعیت این کشور باشد و همچنین در این کشور زندگی کرده باشد، بسیار مهم و تاثیر گذار می باشد. در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات در باب مهاجرت به بلژیک به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

ازدواج ویژه اشخاص خارجی در بلژیک

برای اقدام به ازدواج نمودن دراین کشور، لازم می باشد که یکی از این زوجین در حین اجرای مراسم ازدواج یکی از شهروندان این کشورحضورداشته باشند. اشخاص متقاضی ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیک ملزم می باشند سکونت 3 ماهه در این کشور واجب می باشد و این اشخاص  قادر می باشند که برای  مدت 3 ماه اقامت اقامت این کشور را بدست آورند. از جمله راه های اثبات این موضوع همراه داشتن مدارک زیر می باشد. در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات در باب تحصیل در بلژیک به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

مدرک اجاره نامه که بیانگر قصد اقامت این افراد می باشد.
بلیط هواپیما اشخاص که بیانگر مصصم بودن این اشخاص برای مهاجرت می باشد.
کلیه مدارک اداری که به وسیله مقامات ذکر شده در بالا صادر شده باشد.

ناگفته نماند که سایر روش ها برای انجام این کار وجود دارد. در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات در باب ویزای تحصیلی بلژیک به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

موارد مورد نیاز برای دریافت روادید ازدواج در بلژیک

موارد مورد نیاز برای دریافت روادید ازدواج در بلژیک به صورت زیر می باشد:

  • گذرنامه دارای اعتبار
  • مدارک مورد نیاز برای اثبات رابطه هر یک از زوجین که می بایست بیانگر این باشد که برای مدت زمان 6 ماه زندگی کنند.
  • مدرکی که بتواند اثبات کننده توان مالی برای مخارج مختلف باشد.
  • مدرک بیمه درمانی که برای ارزش 30 هزار یورو در سال باشد.
  • مدارک شناسایی به انضمام رونوشت این مدارک
  • مدرکی که بیانگر جواز اقامت همسر شخص باشد که دارای تابعیت بلژیکی باشد.
  • مدرکی که در راستای اثبات سن زوجین باشد. با این توضیح که سن این اشخاص باید بالای 20 سال تمام باشد.
  • گواهی که بیانگر عدم بیماری های خاص و خطرناک مانند ایدز باشد.
  • گواهی عدم سوء پیشینه که بیانگر مرتکب نشدن هیچ جرمی از جانب اشخاص متقاضی باشد.
  • مدرکی که بیانگر اثبات توان مالی همسر بلژیکی این شخص برای تضمین آینده زوجین باشد.
  • اقدام به تکمیل فرم درخواست در زمینه روادید این کشور

با توجه به پایان رسیدن این نوشتار و دانستن اطلاعاتی در زمینه ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی می توانید با مراجعه نمودن به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت وهمچنین با مشاوره حضوری و غیر حضوری با مشاورین این موسسه به اطلاعات دقیق تری در رابطه با ازدواج در بلژیک و اخذ پاسپورت بلژیکی دست یابید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *