مهاجرت به ایرلند

اقامت ایرلند

اقامت ایرلند

اقامت ایرلند

برای کسب اقامت ایرلند راه های متفاوتی همانند سایر کشورها از سوی اداره مهاجرت این کشور برای اتباع خارجی پیش بینی شده است،

اگر شما به عنوان یک تبعه ایرانی به دنبال اخذ اقامت ایرلند هستید می بایست ابتدا هدفتان از نوع اقامت

در این کشور را مشخص نمائید تا مشخص شود نیاز به چه ویزایی برای ورود به این کشور دارید.

این کشور در حال حاضر در برخی تخصص و رشته ها نیاز به نیروی کار ماهر داشته که می توان گفت در زمینه

فناوری بیشترین نیروی متخصص را هر ساله جذب می نماید، وجود کمپانی های تراز اول در این زمینه این کشور

را به مهد فناوری دنیا تبدیل کرده است و در حال حاضر حدود هشتاد هزار نفر در این زمینه در ایرلند مشغول به

کارند و پیش بینی می شود که هر ساله بیش از هشت هزار شغل در زمینه فناوری اطلاعات برای افراد جدید

ایجاد شود.

 

انواع ویزا در ایرلند

طبق قوانین مهاجرتی در کشور ایرلند ورود به این کشور برای اکثر اتباع خارجی بدون نیاز به ویزا تعریف

شده است و این در حالی است که اتباع ایرانی جهت ورود به این کشور همانند اکثر کشورها نیاز به

دریافت ویزا خواهند داشت و این موضوع ناشی از اعتبار پایین پاسپورت ایرانی است، اگر هدف شما یک

اقامت کوتاه مدت (کمتر از سه ماه) در این کشور باشد می بایست درخواست ویزای تایپ C را دهید،

معمولا این نوع ویزا به جهت سفر توریستی، بازدید از اقوام، شرکت در دوره های آموزشی، تجارت و یا

کارهای کوتاه مدت درخواست می شود و باید گفت این نوع اقامت کوتاه مدت بوده و شما نمی توانید این

ویزا را در خاک ایرلند تبدیل نمائید و اگر هدف شما اقامت بلند مدت و یا کسب اقامت دائم در این کشور

می باشد می بایست برای سایر ویزاهای این کشور درخواست دهید که در ادامه به خدمتتان معرفی

می شوند.

 

اجازه کار در ایرلند برای اتباع خارجی

در میان راه های مهاجرتی همواره اخذ ویزای کار یک کشور می تواند برای متقاضی مهاجرت ایده آل باشد،

اگر شما به دنبال اخذ ویزای کار در ایرلند هستید اجازه اشتغال در ایرلند برای اتباع خارجی به دو صورت تعریف

شده و اتباع ایرانی می توانند متناسب با شرایط خود برای این دو مسیر درخواست دهند:

1- اشتغال عمومی، 2- مهارت های انتقادی (حیاتی)

 

اجازه اشتغال در مهارت های حیاتی

در این نوع اقامت یک مهاجر می تواند خیلی سریع و بعد از دو سال به اقامت دائم این کشور دست یابد،

اولین قدم در این پروسه مراجعه به لیست مشاغل آپدیت شده در سال 2018 این کشور می باشد و باید

ببینید آیا این کشور نیاز به حرفه شما دارد و شرایط و مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا چیست؟

مزایای این نوع اقامت این است که نیاز به پیشنهاد کاری نیست، متقاضی با این نوع اقامت نیز می تواند

برای اعضای خانواده خود درخواست اقامت دهد،

وقتی شما واجد شرایط دریافت این ویزا شدید می بایست شغلی را با حداقل حقوق سالیانه 30 هزار یورو

و قراردادی دو ساله در این کشور بدست آورید.

جهت کسب اطلاع کامل و جامع در مورد کار در ایرلند به مقاله مرتبط با این موضوع مراجعه نمائید.

 

اجازه اقامت عمومی

این نوع اقامت کاری بسیار سخت تر از حالت اول اتفاق می افتد، مخصوصا برای اتباعی که خارج از ایرلند

هستند.

زیرا برای اخذ ویزای کار عمومی نیاز به داشتن یک موقعیت و پیشنهاد کاری است که این اتفاق می تواند

از سوی کارفرما درخواست گردد و یا خود شما موفق شوید به این مهم دست یابید.

شما می بایست در مشاغلی که اجازه استخدام یک تبعه خارجی وجود دارد درخواست نمائید و همچنین

بتوانید قرارداد یکساله ای را به ارزش 30 هزار یورو و یا در برخی مشاغل 27 هزار یورو در سال بدست آورید،

با این نوع اقامت می توان پس از پنج سال به اقامت دائم دست یافت که این اقامت شامل اعضای خانواده

هم نیز می شود البته در صورتی که بتوان درآمد کافی را برای هزینه های زندگی اعضای خانواده نیز فراهم

ساخت.

 

اقامت تحصیلی در ایرلند

اقامت های نحصیلی در ایرلند شامل اقامت های کوتاه مدت و بلند مدت نیز می شوند: شاید شما بخواهید

برای یک دوره آموزشی کمتر از سه ماه، یادگیری زبان، کنفرانس و یا فرصت مطالعاتی در این کشور اقامت

یابید، می توانید برای ویزاهای کوتاه مدت که در ابتدای مقاله به خدمتتان معرفی شده اند درخواست دهید،

اگر هدف شما تحصیل در یک دوره بلند مدت و مقطع تحصیلی آکادمیک باشد می بایست برای ویزاهای

تحصیلی این کشور درخواست نمائید.

تحصیل در این کشور برای دانشجویان ایرانی رایگان نبوده و ملزم به پرداخت شهریه هستند، اگر شما بخواهید

ویزای تحصیلی دریافت نمائید می بایست در یک برنامه تحصیلی از سوی موسسه آموزش عالی پذیرش شوید.

برای آگاهی از شرایط ویزای تحصیلی ایرلند و مدارک مورد نیاز می توانید به مقاله مرتبط با این موضوع

مراجعه نمائید.

 

اقامت ایرلند با ویزای سرمایه گذاری

اخذ ویزای سرمایه گذاری برای اتباع خارجی در ایرلند نیز راهی برای دستیابی به اقامت است، حداقل مبلغ

سرمایه گذاری یک میلیون یورو می باشد که می بایست از منابع مالی خود متقاضی تامین شود و متقاضی

نمی تواند از طریق وام یا سایر امکانات مالی این مبلغ را تامین نماید، سرمایه گذاران باید توجه داشته باشند

که دولت ایرلندی مسئولیت اجرای سرمایه گذاری را ندارد و سرمایه گذاری ها یک موضوع خصوصی بین طرفین

مربوطه است و مسئولیت سرمایه گذار مستقیم برای موفقیت در سرمایه گذاری با خود متقاضی است.

برای موفقیت در این پروسه نیاز به دانش و شناخت از بازار کار این کشور و بیزینس های پویا است که شما

می بایست از یک مشاوره خوب و وکیل در این پروسه یاری بگیرید،

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرمایه گذاری در ایرلند به لینک مربوطه مراجعه نمائید.

 

سایر راه های اقامت در ایرلند

ازدواج با یک تبعه خارجی نیز راهی برای مهاجرت است، اگر شما به عنوان همسر یک تبعه ایرلندی باشید

نیز می توانید به اقامت این کشور دست یابید، زمانی که شما در خارج از ایرلند هستید می توانید از طریق

ویزای ازدواج درخواست خود را ارائه نمائید، البته موفقیت در این پروسه مستلزم ارائه مدارک دقیق و محکمی

است.

همچنین راه های دیگری برای اخذ اقامت در این کشور وجود دارد که البته به پرتقاضا ترین این راه ها و اخذ

اقامت در ایرلند در این نوشتار اشاره داشتیم.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در ارتباط با اقامت ایرلند دارید می توانید با دفتر موسسه حقوقی سفیران سروش

سعادت تماس گرفته و از مشاوره و راهنمایی وکلا و مشاورین ما استفاده نمائید.

Related Posts

9 دیدگاه برای “اقامت ایرلند

  1. بیژن مرتضوی گفت:

    فرق زندگی تو ایرلند با انگلیس چیه؟

  2. مهسا گفت:

    سلام و خسته نباشید
    ایا پس از ۵ سال حضور در کشور ایرلند می توانم اقامت دائم این کشورو دریافت کنم؟

  3. diana گفت:

    ba salam va tashakor az site khoobetoon hazine zendegi dar irland chegoone ast?

  4. هما گفت:

    ممنون از اطلاعات خوبتان

  5. ترانه گفت:

    آیا انگلستان راحتر ویزا می دهد یا ایرلند؟ و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای انگلستان چیست؟

  6. صبا صابری گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    ممنون از اطلاعات مفیدتون
    هزینه تحصیل و زندگی در کشور ایرلند چه طور میباشد؟

  7. اشکان گفت:

    ایرلند شمالی با جمهوری ایرلند فرق داره ؟

  8. sohrab گفت:

    رشته آی تی بازار کار فوق العاده ای داره تو این کشور اما برای ایرانیها گرفتن پیشنهاد کاری از خارج از اروپا خیلی سخته

  9. علی گفت:

    بنطرم من اقامت ایرلند ارزش مند نیست چون شرایط خوبی نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =