مهاجرت تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا در سال 2019 فرصتی فوق العاده در خصوص ورود به این کشور و اقامت در کشور زیبای اسپانیا محسوب می گردد. دانشجویانی که تمایل به این روند دارند، می بایست در همین باب اطلاعات خود را در زمینه های زیر تکمیل کنند. کشور اسپانیا از سال 2019 به بعد نسبت به گذشته به ایرانیان بهتر ویزا داد و پیشبینی میشود این موضوع با اتفاقات بهتری نیز همراه باشد.

  1. تحصیل در مقاطع مختلف اسپانیا به چه صورت میباشد؟

  2. مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا چه می باشد؟

  3. نحوه گرفتن ویزای تحصیلی اسپانیا چگونه است؟

همان طور که میدانید هزینه های تحصیل در این کشور نسبت به سوئیس و انگلستان پایین تر می باشد. تحصیل در یکسری از دانشگاه های دولتی با حداقل 500 الی 800 € است در حالی که در دانشگاه های خصوصی این میزان هزینه نیز بیشتر می باشد.

تحصیل در اسپانیا بدون مدرک زبان

تحصیل بدون مدرک زبان از جمله مواردی است که مورد توجه دانشجویان زیادی در خصوص تحصیلات نیز قرار گرفته است. دانشجویانی که تمایل به تحصیل در این کشور دارند می بایست مدارکی دال بر زیان انگلیسی یا زبان اسپانیایی در خصوص ادامه تحصیلات نیز ارائه دهند. دانشجویان می توانند با اخذ پذیرش مشروط (Conditional Admission) نسبت به تحصیل در اسپانیا بدون مدرک زبان نیز اقدام نمایند. پرداخت هزینه این دوره نیز از موارد حائز اهیمت است که اشخاص متقاضی می بایست با در نظر گرفتن حداقل هزینه 2000 € در یک ترم نسبت به این امر اقدام نمایند.

اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا در مقطع کارشناسی

اگر فردی دارای مدرک پیش دانشگاهی (12 ساله) نباشد، می بایست در آزمون ورودی دانشگاه­ ها شرکت کند. دانشگاه­ های این کشور در این مقطع تحصیلی را می­ توان به 2 دسته دانشگاه های دولتی و خصوصی تقسیم بندی کرد. در دانشگاه­ های دولتی که رایگان نیز هستند، اغلب دروس به زیان اسپانیایی ارائه می­ شوند اما در دانشگاه­ های آزاد، زبان تدریس دروس انگلیسی است. تحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدودا 4 سال طول می انجامد و دانشجو حق کار کردن 10 ساعت در هفته را دارد که برایش درآمدی در حدود 80 تا 100 € به ارمغان خواهد آورد.

افراد فاقد مدرک زبان باید در کالج های زبان در اسپانیا شرکت کنند و مدرک زبان بگیرند. بنابراین به متقاضیان توصیه می­ شود برای سهولت کار، مدارک زبان خود را در داخل ایران بگیرند. در ضمن باید توجه داشت که سفارت برای دادن ویزای تحصیلی اسپانیا، گذراندن دوره ­های فراگیری زبان در کالج های اسپانیا را متقاعد کننده نمی ­داند و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی به سفارت ارائه شود.

ویزای همراه دانشجویی اسپانیا

فردی که برای تحصیل به اسپانیا می رود چنانچه متاهل باشد نمیتواند به صورت همزمان درخواست ویزای همراه کند و باید خود در ابتدا ویزای تحصیلی اسپانیا را اخذ کرده و پس از رسیده به اسپانیا و اقدامات اداری درخواست الحاق خانواده برای همسر و فرزندان احتمالی خود درخواست ویزا کند.

در اسپانیا همراه هم حق تحصیل دارد و هم به میزان نفر اصلی حق کار را دارا میباشد. پس در حقیقت 20 ساعت در هفته میتواند کار کند و به درامدی نزدیک به 500 یورو در هفته برسد.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا برای شهروندان اتحادیه اروپا و خارج از اتحادیه اروپا نیز متغیر است. دانشجویان اروپایی که قصد تحصیل در اسپانیا را دارند می بایست تقاضای خود را از طریق سیستم SNUDE به دانشگاه ملی نیز ارسال نمایند. این روند در ماه آپریل آغاز می گردد و به دلیل عدم نیاز به ویزای تحصیلی برای دانشجویان اروپایی 3 ماه زمان میبرد. دانش جویانی که تمایل به اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور اسپانیا دارند می بایست از مدارک لازم مطلع شوند که عمده مدارک عبارتنداز:

  • ارائه گواهی دیپلم تکمیلی همراه ریز نمرات و ترجمه
  • ارائه نامه انگیزشی در خصوص ادامه تحصیل در اسپانیا
  • ارائه رزومه تحصیلی (Curriculum Vitae)
  • ارائه گواهی دال بر زبان اسپانیایی (در صورت نیاز)
  • با موفقیت سپری کردن آزمون های ورودی و مصاحبه ها
  • ارائه مدارک هویتی به همراه ترجمه آنها
  • تکمیل فرم های دانشگاه
  • ارائه نامه پذیرش از خوابگاه یا محل اقامت

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور اسپانیا از جمله مواردی است که در خصوص اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا حائز اهمیت است. پس از اخذ پذیرش مشروط اشخاص متقاضی نیز می توانند با پرداخت هزینه های دانشگاه نسبت به اخذ پذیرش نهایی اقدام نمایند. ارائه نامه پذیرش نهایی از جمله مواردی است که در خصوص صدور ویزا نقش به سزایی دارد. عمده مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا عبارتند از:

  • ارائه مدارک تحصیلی همراه با ریز نمرات
  • گواهی اشتغال به تحصیل اگر شامل حال متقاضی می­ شود
  • ارسال رزومه کاری (Curriculum Vitae)
  • اصل و کپی از پاسپورت معتبر
  • ارائه مدارکی دال بر زبان (IELTS-TOFEL)
  • ارائه گواهی سلامت
  • اصل و کپی شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه که مدت اعتبار آن یک ماهه است
  • ارائه یک حساب معتبر برای اثبات برخورداری از پشتوانه مالی و پوشش هزینه زندگی در اسپانیا

ویزای تحصیلی اسپانیا

هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی اسپانیا

کشور اسپانیا دارای دانشگاهای خصوصی و دولتی می باشد که هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی پایین می باشد و به شرح زیر است: 

مقطع کارشناسی 750-2100 € (یورو)
مقطع کارشناسی ارشد و دکترا 900-3300 € (یورو)

کشور اسپانیا دارای دانشگاه های مقرون به صرفه است که هزینه های به شرح زیر است:

دانشگاه جین Jean متوسط ​​هزینه تحصیل 1000 € (یورو) در سال است
دانشگاه کاتالونیا Catalonia متوسط ​​هزینه تحصیل 1500 € (یورو) در سال است
دانشگاه لیلدا Lleida متوسط هزینه تحصیل 1800 € (یورو) در سال است
دانشگاه والنسیا Valencia متوسط هزینه تحصیل 2760 € (یورو) در سال است

هزینه تحصیل در دانشگاه های برتر اسپانیا

بر اساس رنکینگ QS هزینه دانشگاه های برتر اسپانیا به شرح زیر می باشد:

دانشگاه خودگردان مادرید Madrid متوسط ​​تحصیل بین 2000 تا 3000 € (یورو) در سال است
دانشگاه بارسلونا Barcelona متوسط هزینه تحصیل 2900 € (یورو) در سال است
دانشگاه Pompeu Febra متوسط هزینه تحصیل بین € 3000 تا 4000 (یورو) در سال است
دانشگاه خودگردان بارسلونا Barcelona میانگین هزینه تحصیل € 3500 (یورو) در سال است

مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی اسپانیا در سال 2019

 اشخاص متقاضی می بایست با در نظر گرفتن شرایط تحصیل در اسپانیا نسبت به این امر اقدام نماید. اقلیم خوش اب و هوای اسپانیا و همچنین زیبایی های این کشور و هم مرز بودن با دریای مدیترانه تبدیل به این شده است تا متقاضیان هر سایه بیشتر شود. برخوداری از شرایط کار حین تحصیل و پس از تحصیل به منظور اخذ اقامت از سایر موارد حائز اهمیت نیز می باشد که در هیمن باب می توان به میزان نرخ بیکاری بالا 13.9% در این کشور اشاره داشت.

درخواست مهاجرت به اسپانیا نسبت به سایر کشور اتحادیه اروپا کاهش یافته است. علاقه مندان به مهاجرت نیز می توانند با بررسی شرایط خود توسط وکیل مهاجرت و کارشناس موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نسبت به این امر آگاهی خود را تکمیل کنند. موسسه ما با سابقه ای درخشان در خصوص صدور روادید کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری مفتخر به راهنمایی و انعقاد قرارداد تضامنی با واجیدن شرایط نیز می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − چهارده =