صفحه اصلی » آلمان » مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف
نوشته شده توسط newadmin | آلمان | دیدگاه ۰

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

«آلمان» کشور پر طرفداری برای مهاجرت می باشد. متقاضان امکان اقدام جهت مهاجرت به آلمان از طرق مختلف را دارا می باشد.  این مطلب برای متقاضیان مهاجرت به آلمان از طرق مختلف مفید و سودمند می باشد.

 

در مقاله مهاجرت به آلمان از طرق مختلف به موارد ذیل اشاره می گردد:

  • معرفی مهاجرت به آلمان از طرق مختلف
  • توضیح مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

 

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

 

  • مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
  • مهاجرت به آلمان از طریق کار
  • مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به آلمان از طریق تولد
  • مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

 

حال به توضیح مختصری درباره هر یک از این طرق در مهاجرت به آلمان از طریق مختلف می پردازیم:

 

تحصیل

 

برای مهاجرت تحصیلی به آلمان داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله الزامی می باشد.

افرادی که این دیپلم را ندارند؛ قادر به ورود مستقیم به دانشگاه آلمان نمی باشند.

این افراد چنانچه در آزمون سراسری کشور خود پذیرفته شوند؛ قادر به ورود به دانشگاه های آلمان می باشند.

لازم به ذکر است نفرات این افراد باید مدت خاصی در کشور مبدا به تحصیل پرداخته باشند.

 

ویزای تحصیلی در آلمان

 

شرایط لازم برای اخذ «ویزای تحصیلی آلمان» به شرح زیر می باشد

  • ارائه مدرک قبولی در دانشگاه های سراسری در کشور مبدا
  • مدرک زبان آلمانی

 

سطح زبان آلمانی برای تحصیل در مقاطع مختلف گوناگون می باشد

تحصیل در مقطع لیسانس داشتن مدرک زبان آلمانی A1 یا A2 می باشد.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مدرک زبان آلمانی B2 یا آیلتس 5/6 ملزم می باشد.

تحصیل در مقطع کارشناسی به مدت چهار سال در کشور آلمان می باشد.

علت ارائه دو مدرک زبان در مقطع کارشناسی ارشد ارائه دروس به دو زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.

متقاضیان تحصیل در مقطع دکترا در آلمان با داشتن شرایط زیر قادر به اخذ پذیرش می باشد

  • رزومه قوی
  • سطح دانش زبانی کافی
  • ارتباط با اساتید

از مزایای «تحصیل در آلمان» می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 

کار

 

متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان از دو طریق قادر به اقدام در این زمینه می باشند.

 

·  کار از طریق پیشنهاد کارفرما

 

این روش اندکی دشوار و سخت میباشد.

لازمه اقدام از این طریق داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای آلمانی می باشد.

به منظور ارائه این پیشنهاد کار کارفرماین موظف به انجام اصول خاصی می باشد.

اصول خاص به نحوه انتشار آگهی در روزنامه ها مرتبط می شود.

 

·  ویزای در جستجوی کار آلمان

 

اخذ این ویزا امکان «کاریابی در آلمان» را برای متقاضی به مدت ۶ ماه فراهم می نماید.

متقاضیان مهاجرت به آلمان از این راه در ابتدا قادر به بردن خانواده شان با خود نمی باشند.

افراد بعد از یافتن کار در آلمان قادر همراه نمودن خانواده با خود می باشند.

 

«ویزای کاری آلمان»

 

برای اخذ «ویزای در جستجوی کار آلمان» داشتن شرایط زیر الزامی می باشد

  • سن مناسب
  • مدرک تحصیلی بالاتر از کارشناسی
  • ارائه گواهی استطاعت مالی
  • ارائه سابقه کار رشته تحصیلی

در اخذ ویزای کاری ارائه مدرک زبانی الزامی نیست.

ولیکن آگاهی از آلمانی و انگلیسی الزامی می باشد.

با تمدید این ویزا به مدت ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود

 

سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

امکان مهاجرت به آلمان از دو راه سرمایه گذاری و ثبت شرکت وجود دارد.

برای اقدام از هر کدام از این راه‌ها باید شرایط ویژه ای را داشت.

برخی مزیت های «ثبت شرکت در آلمان» به شرح زیر می باشد:

  • با ثبت شرکت در کشور آلمان امکان افتتاح حساب در تمام کشور های اروپا امکان پذیر می باشند.
  • همچنین فرد داشتن همسر و فرزندان خود را در این مسیر همراه خود ببرد.
  • امکان بهره مندی از تحصیل و خدمات درمانی رایگان برای همسر و فرزندان این فرد وجود دارد.

«سرمایه گذاری در آلمان» می تواند با مبالغ خاصی انجام شود.

مبالغ سرمایه گذاری مستلزم شرایط خاصی است.

  • ۲۵۰ هزار یورو
  • ۵۰۰ هزار یورو
  • یک میلیون یورو

 

ازدواج

 

یک تبعه خارجی با ازدواج با یک تبعه آلمانی قادر به اخذ اقامت و تابعیت کشور آلمان می باشد.

شرایط لازم برای اقدام از این طریق به شرح زیر می باشد:

  • داشتن درآمد کافی جهت تامین هزینه زندگی در آلمان
  • حداقل مدرک زبان آلمانی آی یک
  • ارائه مدارکی مبنی بر ازدواج واقعی

این فرد خارجی پس از ازدواج مجوز کار و یا «تحصیل رایگان آلمان» را دارا می باشد.

متقاضایان قادر به اخذ «اقامت آلمان از طریق ازدواج» می باشند.

متقاضیان پس از سه سال اقامت در آلمان قادر به اقدام برای« اقامت دائم آلمان» می باشند.

 

تولد

 

  • در کشور آلمان سیستم تابعیتی بر اساس خون میباشد.

در واقع فرزندی در آلمان از والدین غیر آلمانی متولد شود قادر به اخذ تابعیت آلمان نمی باشد.

در این سیستم تنها به فرزندانی تابعیت اعطا میگردد که پدر یا مادر آنها تابعیت آلمانی داشته باشند.

در این صورت «تولد در آلمان» در اخذ تابعیت مهم نمی باشد.

 

  • البته تحت شرایط خاصی بر اساس خاک نیز تابعیت آلمان اعطا می گردد

مثلا در شرایطی که فرزند به دنیا آمده در آلمان دارای تابعیت مشخصی نباشد.

 

  • افرادی که ۸ سال در آلمان اقامت دائم داشتند قادر به اخذ اقامت و تابعیت برای فرزند خود هستند.

 

پناهندگی

 

«پناهندگی در آلمان» برای مهاجرت اصلاً توصیه نمی شود.

پناهندگان آلمان سخت و طاقت فرسایی دارند.

پناهندگان در زمان پناهندگی مجوز کار ندارند.

این افراد تا زمان موفق موافقت با درخواست پناهندگی ملزم به اقامت در کمپ های پناهجویان هستند.

افرادی که قصد پناهندگی در آلمان را دارند در ابتدا باید به خاک آلمان وارد گردند.

پس از ورود به خاک آلمان اداره کنترل مرزی آلمان یا اداره مهاجرت کشور آلمان پناهندگی خود را ارائه نمایند.

افرادی که برای پناهندگی در آلمان اقدام نمودند به کمپ هایی بین ۱۶ ایالت تقسیم می گردند.

 

«ویزای توریستی آلمان»

 

از روش‌های مهاجرت به آلمان از طرق مختلف می توان نام برد.

افراد با مراجعه به سفارت و متقاعد نمودن آنها قادر به اخذ ویزا می باشد.

 

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف

 

با توجه به کیفیتی که در سبک زندگی و شرایط اقتصادی دارد بسیاری از مهاجران می باشد.

متقاضیان این کشور قادر به اقدام برای مهاجرت به آلمان از طرق مختلف می باشند.

نکته حائز اهمیت برای متقاضیان «هزینه مهاجرت به آلمان» و «هزینه اقامت آلمان» می باشد.

 

کلام پایانی

 

علاوه بر مهاجرت به آلمان از طرق مختلف می توانید با مراجعه به موسسه سفیران سروش سعادت اقدام نمایید.

امکان «مهاجرت به آلمان با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت» برای متقاضیان فراهم شده است.

می توانید مشکلات و ابهامات خود را به طور تلفنی با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت مطرح نمایید.

 

 

 

 

مهاجرت به آلمان از طرق مختلف
امتیاز دهی
سفیران سروش سعادت