ویترین

قاره اقیانوسیه

قاره اقیانوسیه

کوچکترین قاره جهان هم از نظر مساحت و هم از نظر جمعیت قاره اقیانوسیه یا به انگلیسی Oceania می باشد. این قاره شامل 14 کشورمی باشد. کلا این قاره متشکل از چهار منطقه استرالیازیا، ملانزیا، میکرونزیا و پلینزیا می باشد. مساحت کل این قاره حدود 8525989 کیلومتر مربع و جمعیت آن نیز در حدود 41 میلیون نفر یعنی در حدود نصف جمعیت ایران می باشد. به همین دلیل نیز این قاره در مقایسه با قاره های دیگر بسیار کوچک می باشد. بهتر است بدانید که از بین کشورهای این قاره نیز فقط استرالیا و نیوزلند جزء کشورهای توسعه یافته محسوب می شود. پس با ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید تا شما را با حقایق جالبی درباره این قاره و دو کشور پیشرفته آن آشنا کنیم.

آشنایی با قاره اقیانوسیه؛ کوچکترین قاره جهان

اقیانوسیه یا Oceania منطقه جغرافیایی به مساحت 8525989 کیلومتر مربع و جمعیتی بیش از 41 میلیون نفر در نیمکره جنوبی و جایی بین قاره آسیا و قطب جنوب قرار دارد. به همین دلیل نیز این قاره کوچکترین قاره جهان محسوب می شود. جالب است بدانیدکه در این قاره 41 میلیون نفری نیز در حدود 30 زبان رسمی وجود دارد. اما به لحاظ تاریخی نیز نخستین بار این اروپایی ها بودند که از قرن 16 به بعد اقیانوسیه را کشف کردند. بین سال های 1512 و 1526 برخی از ملوانان پرتغالی به جزایر تانیمبار و برخی دیگر نیز به جزایر کارولین و گینه نو پاپوا رسیدند و بدین ترتیب کم کم کل اقیانوسیه کشف شد. تصویر زیر نشان دهنده موقعیت این قاره در جهان می باشد:

موقعیت قاره اقیانوسیه

همان طوری که در تصویر فوق نیز مشاهده می شود، اقیانوسیه کلا متشکل از جزایز کوچک و بزرگی در اقیانوس آرام است که مجموعا قاره اقیانوسیه را تشکیل می دهند. در این بین بزرگترین کشورها از نظر مساحتی به ترتیب شامل استرالیا با 2.97 میلیون مایل، گینه نو پاپوآ با 178704 مایل مربع و نیوزلند با 104483 مایل مربع می باشد. دقیقا همین ترتیب در تعداد جمعیت نیز رعایت شده و بدین ترتیب پرجمعیت ترین کشورهای قاره مذکور عبارتند از:

  • استرالیا (رتبه اول) با حدود 25710853 نفر
  • گینه نو پاپوآ (رتبه دوم) با حدود 8558800 نفر
  • نیوزلند (رتبه سوم) با حدود 4795886 نفر

وضعیت اقتصادی قاره اقیانوسیه

وضعیت اقتصادی قاره اقیانوسیه

همانند هر قاره دیگری، قاره اقیانوسیه نیز از کشورهای مختلف با اقتصادهای متفاوتی تشکیل شده است. اما از بین کلیه کشورهای این قاره دو کشور استرالیا و نیوزلند جزء کشورهای خیلی توسعه یافته این قاره محسوب می شود. ضمنا اقتصاد استرالیا به قدری بزرگ است که اصلا قیاس آن در قالب قاره اقیانوسیه اشتباه است. جالب است بدانید که از نظر شاخص قدرت خرید (PPP) سرانه GDP استرالیا بالاتر از GDP کشورهایی مثل انگلستان، کانادا، آلمان و حتی فرانسه می باشد! در رده بعدی نیز نیوزلند قرار می گیرد. جالب است بدانید که رتبه کیفیت زندگی (Life Quality) این دو کشور در جهان نیز بسیار بالا است. در سال 2021، از این نظر استرالیا در رده 6 و نیوزلند در رده 9 برترین کشورهای جهان قرار داشتند:

رتبهکشورشاخص کیفیت زندگی
1سوئیس190.82
2دانمارک190.01
3هلند183.31
4فنلاند182.79
5اتریش182.37
6استرالیا181.52
7ایسلند179.10
8آلمان176.76
9نیوزلند175.77
10نروژ173.57

کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه قاره اقیانوسیه

کلا اقیانوسیه یا Oceania شامل 14 کشور مختلف از جمله استرالیا، میکرونزیا، فیجی، کیریباتی، جزایر مارشال، نائورو، نیوزلند، پالائو، گینه نو پاپائو، ساموآ، جزایر سلیمان، تونگا، توالو و وانواتو می باشد. اما به لحاظ توسعه یافتگی این کشورها یکسان نمی باشند. در کل قاره اقیانوسیه دارای ترکیبی متنوع از اقتصادهای مختلف از اقتصاد خیلی توسعه یافته و بازارهای مالی رقابتی تا اقتصادهای کمتر توسعه یافته و یا در حال توسعه می باشد. نمونه این دو اقتصاد را در نمودار زیر می توان مشاهده کرد:

نمونه اقتصادهای قاره اقیانوسیه

بررسی شاخص هزینه زندگی در قاره اقیانوسیه

در این بخش از مقاله ما به بررسی شاخص هزینه زندگی در شهرهای قاره اقیانوسیه در سال 2021 پرداخته و گرانترین کشور و شهر این قاره را معرفی می کنیم. به همین منظور نیز ما از دو شاخص کلی هزینه زندگی به علاوه اجاره خانه و نیز شاخص قدرت خرید محلی استفاده می کنیم. بر اساس نتایج حاصله مشخص می شود که شهر سیدنی استرالیا با شاخص هزینه زندگی 75.76 گرانترین شهر قاره اقیانوسیه اما شهر نیوکاسل استرالیا با شاخص قدرت خرید 110.42 مرفه ترین شهر این قاره می باشد. نمودار زیر نشانگر گرانترین شهرهای اقیانوسیه در سال 2021 می باشد:

شاخص هزینه زندگی در شهرهای قاره اقیانوسیه

اما در ادامه نمودار پایین نیز نشانگر مرفه ترین شهرهای این قاره با توجه به شاخص قدرت خرید مردم می باشد:

شاخص مرفه ترین شهرهای قاره اقیانوسیه

شرایط اخذ ویزای توریستی استرالیا در سال 2021

برای مهاجرت به استرالیا 2021 شما نیازمند اخذ ویزای توریستی استرالیا به نام Australia Tourist Visa می باشید. ویزای مذکور ویزای سابکلاس 600 استرالیاست و ویزای اقامت کوتاه مدت این کشور محسوب می شود. معمولا متقاضیان با هدف دیدار دوستان و آشنایان خود، گشت وگذار در استرالیا درخواست ویزا می دهند. همچنین از مشخصات ویزای مذکور این است که به دارنده آن امکان اقامت استرالیا تا مدت حداکثر 12 ماه را فراهم می کند. در وهله اول متقاضیان این ویزا بایستی مدارک زیر را تهیه و به سفارت کشور استرالیا تحویل دهند:

مدارک لازم جهت اخذ ویزای سابکلس 600
اصل پاسپورت ملی متقاضیبا اعتبار حداقل 6 ماه
اصل مدارک شناسائیشناسنامه و کارت ملی
گواهی اثبات تمکن مالیبا ارائه صورتحساب بانکی، تراز، حساب های ممیزی شده، سوابق مالیاتی یا بیلان کارت اعتباری
دعوت نامه از فامیل، دوستان یا خانوادهشامل تعیین رابطه، هدف و مدت سفر، نحوه و شرایط اقامت
مدرک دال بر برگشت به کشور مبداشامل گواهی اشتغال به کار، گواهی اشتغال به تحصیل، سند خانه و دارایی های اصلی در کشور مبدا
گواهی عدم سوء پیشینه
فرم درخواست تکمیلی
کاور لتر
2 قطعه عکس جدید با پس زمینه سفیددر ابعاد 35*45mm

کارشناسان خبره ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نه تنها در زمینه اخذ ویزاهای توریستی بلکه در اخذ انواع ویزای کاری و تحصیلی برای هموطنان گرامی نیز تجربه ارزشمند و سابقه طولاتی دارند. کافی است که با یک تماس از خدمات مشاوره رایگان این موسسه برخوردار شوید.

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *