مهاجرت تحصیلی نروژ

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

مهاجرت به نروژ از راه تحصیل

دانشجویان خارج از اتحادیه و مخصوصا ایرانیان جهت مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در سال 2019 شرایط بهتری نسبت به سال های اخیر داشتند. چرا که در سفارت نروژ در ایران بر خلاف سالهای پیش سیاست صدور روادید برای ایرانیان بهتر شده است. خوشبختانه همچنان امکان ادامه تحصیل رایگان در نروژ حتی برای دانشجویان ایرانی وجود دارد، این نوع ویزا نیز تقاضای بالایی هم دارد. برای ورود در این مسیر ابتدا می بایست شرایط مورد نیاز را برای این اقدام مهاجرتی دارا بود و در صورت واجد شرایط شدن مدارک را فراهم ساخت. با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نمائید. ذکر این نکته لازم است که نروژ برای رشته های مهندسی شرایط بهتری برای صدور پذیرش و ویزا دارد.

آیا از شرایط کار برای حرفه های مهندسی در نروژ خبر دارید؟

امکان اقامت در این کشور مطبوع اروپایی بعد از اتمام تحصیل وجود دارد؟

برای آن دسته از عزیزانی که به تازگی به تحقیقات در این زمینه پرداخته اند توصیه می کنیم این نوشتار را به دقت مطالعه نمایند تا جواب بسیاری از سوالات خود را در این نوشتار بدست آورند.

تحصیل در نروژ

اگر در میان راه های مهاجرتی تحقیقات کافی نموده باشید، یکی از طرق مهاجرت نوین ادامه تحصیل می باشد. مهاجرت تحصیلی در اروپا برای اتباع ایرانی معمولا از مقاطع دانشگاهی شروع می شود که طرق متفاوتی دارد. شما می توانید برای گذراندن یک مقطع دانشگاهی اقدام نموده و یا برای گذراندن یک دوره ی حرفه ای درخواست نمائید. می توان گفت در کنار ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی، دوره های زبان و یا کورس های یک تا دو ساله حرفه ای جهت ورود به بازار کار بیشترین درخواست را در بین دانشجویان خارجی دارد.

اگر بخواهید در هر کدام از این دوره ها یا مقاطع دانشگاهی اقدام نمائید در هر کشوری شرایط پذیرش متفاوت است، همچنین اخذ ویزای تحصیلی در برخی کشورها ساده و در بسیاری سخت و دارای پروسه ای پیچیده می باشد. شما نیز به عنوان یک دانشجوی خارجی جهت مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل باید شرایط و مدارک را فراهم سازید. اولین قدم شما اخذ پذیرش از یک دانشگاه در این کشور می باشد، امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های دولتی است.

پذیرش و مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

برای آشنایی بهتر با شرایط و مهاجرت تحصیلی به این کشور ابتدا مقدمه ای را به اختصار به خدمتتان توضیح می دهیم. زمانی که شما نیت به ادامه تحصیل در کشور دیگری می کنید بایستی دو مرحله اساسی را پشت سر بگذارید. اولین مرحله اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی، سپس با علم مهاجرتی اقدام به اخذ ویزا باید نمود. از سال 2019 به بعد شانس صدور ویزای تحصیلی برای ایرانیان به بیش از 80% رسید. گاهی اوقات اخذ پذیرش در یک کشور دشوار می باشد و یا بالعکس در برخی کشورها شرایط دریافت ویزا آسان نیست.

جهت مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل شما هم در پروسه اخذ پذیرش هم ویزا نیاز به همراهی وکیل خواهید داشت. چرا که در شرایط کنونی امکان اخذ پذیرش از یک دانشگاه دولتی در این کشور بنا به تقاضای بالا آسان نمی باشد. همچنین پروسه اخذ ویزای تحصیلی در نروژ نیز بنا به دلایلی در این چند سال اخیر سخت تر شده است. اما خوشبختانه با دانش وکلای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اخذ ویزا برای موکلین محقق می گردد. ما سعی نموده ایم برای افرادی که واقعا واجد شرایط دریافت ویزای تحصیلی نروژ می شوند اقدام نمائیم.

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل به زبان انگلیسی

دانشجویان می توانند برای ادامه تحصیل در نروژ از مقاطع دانشگاهی شروع به درخواست پذیرش نمایند. عموما دانشگاه های نروژ هم مانند اکثر دانشگاه های کشورهای اروپایی به چند دسته تقسیم می شوند که می توان در یک دسته بندی کلی به دانشگاه های دولتی و خصوصی تقسیم نمود. کشورهای کمی در حال حاضر شرایط تحصیل رایگان را برای اتباع خارجی در اروپا فراهم ساخته اند.

نروژ یکی از کشورهایی است که این شرایط را برای دانشجویان خارجی فراهم نموده است تا در کنار تحصیل رایگان دانشجویان بتوانند از کیفیت بالای زندگی و شرایط رفاه اجتماعی مطلوب تحصیل و زندگی کنند. نروژ از جمله کشورهایی است که زبان رسمی خود (نروژی) را داراست، اما در دانشگاه زبان انگلیسی هم کاربرد دارد. با توجه به اینکه مقطع کارشناسی در این کشور به زبان نروژی ارائه می شود، معمولا تضاضا برای این مقطع خیلی کم است. دانشجویان ایرانی می توانند از مقطع ارشد در این کشور به زبان انگلیسی وارد دانشگاه شده و تحصیل نمایند. البته برخی دانشگاه های نروژ در مقطع لیسانس هم به زبان انگلیسی پذیرش می کنند.

مدارک لازم جهت مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

از مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به نروژ از طریق تجصیل عبارتند از:

  • مدارک هویتی مانند پاسپورت
  • مدارک تحصیلی دانشگاهی ایران همراه با ریز نمرات
  • مدرک زبان (آیلتس) یا تافل
  • مدارک مالی (ارائه تمکن و پرینت مالی) متقاضی نشان دهد هزینه زندگی در نروژ به مدت یک سال را دارد.
  • ارائه بیمه نامه و انگیزه نامه و مدارک سفر و…

تحصیل لیسانس در نروژ

اگر شما بخواهید از مقطع کارشناسی تحصیلات خود را در این کشور شروع نمائید، شرایط پذیرش متفاوت تر است. شروط خاصی برای ورود به مقطع کارشناسی در این کشور وجود دارد. اولین شرط دارایی مدرک زبان نروژی است که شما باید مدرک بین المللی این زبان را فراهم سازید. همچنین شما می بایست دیپلم دوازده ساله خود را در ایران تکمیل نموده باشید و در کنکور سراسری کشور خود شرکت کرده و حداقل یکسال در این دانشگاه و رشته مورد درخواست تحصیل نموده باشید. در برخی رشته ها نیز دانشگاه های نروژ علاوه بر این مدارک نیازمند پاس نمودن آزمون ورودی هستند.

اما تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به مراتب قابل انجام و ساده تر است، کافی است شما مدرک کارشناسی را دارا باشید. البته بهتر است برای بالا بردن شانس پذیرش خود از یک دانشگاه با معدل خوب فارغ التحصیل شده باشید. حتی الامکان نگذارید فاصله ای بین مقاطع تحصیلی شما وجود داشته باشد و یا با فاصله کمتر از 6 تا 7 سال اقدام نمائید. مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در مقطع ارشد مدرک آیلتس آکادمیک حداقل 6 یا تافل معادل آن نیاز می باشد.

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل

منابع مالی و هزینه ها در نروژ

یکی از مهمترین ملزومات برای مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل دارایی مالی و آگاهی از هزینه ها است. در قدم اول و قبل از ورود به نروژ شما می بایست توانایی مالی خود را برای یکسال زندگی ارائه نمائید. نحوه انتقال این مبلغ و میزان آن را می توانید با همکاری مشاورین و وکلای ما آماده و ارسال نمائید. هزینه زندگی در نروژ شامل موارد زیر می شود:

  • شما به طور معمول ماهیانه حدود 1000 € هزینه زندگی در نروژ می کنید.
  • هزینه های زندگی کاملا رابطه مستقیم با نوع زندگی شما در این کشور دارد.
  • شما می توانید با راهکارهایی که ارائه می شود هزینه را به 500 € در ماه برسانید.
  • اگر مجرد باشید کاملا می توانید در این زمینه مقرون به صرفه عمل کنید.
  • از خوابگاه ها جهت کم کردن هزینه برای سکونت استفاده نمائید.
  • برای رفت و آمد از تخفیف های بلیط دانشجویی حتی رایگان استفاده کنید.
  • برای امرار معاش از حق کار نیمه وقت خود استفاده نمائید، تا هزینه ها به صفر برسد.
  • برای دریافت کمک هزینه ها از تیم ما در ایران و نروژ حمایت خواهید شد.

می توان گفت با توجه به اینکه هدف غائی بسیاری از دانشجویان اخذ اقامت پس از تحصیل در نروژ است، این فرصت در اختیار دانشجویان قرار داده می شود تا دانشجو بعد از تحصیل برای اخذ ویزای کاری نروژ نیز اقدام نماید. اگر شما در رشته های مهندسی در این کشور ادامه تحصیل دهید می توانید شرایط مطلوبی برای کار دارا باشید. رشته هایی از قبیل رشته های مهندسی مکانیک، صنایع، متالوژی، برق، عمران، شیمی، نفت و گاز و کلیه رشته هایی که با صنعت مرتبط هستند می توانند در این کشور آینده کاری مطلوبی برای خود متصور باشند.

مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل در تمام مقاطع

برای مهاجرت به نروژ از طریق تحصیل با توجه به شرایط روز در امر پذیرش و همچنین پروسه ویزا باید علم به روز داشت. توصیه وکلا اقدام آگاهانه هست اما باید این نکته را هم یادآور شد که قوانین با گذر زمان سخت تر می شوند. شما می توانید با یک برنامه ریزی مناسب و در زمان مشخص اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه ها و ویزای تحصیلی نروژ نمائید. زمان ثبت نام در دانشگاه های دولتی این کشور برای دانشجویان خارجی از اوایل دسامبر شروع می شود. اما بهتر است از قبل نسبت به تهیه مدارک مورد نیاز و تامین موارد مالی برنامه ریزی دقیق نمود. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت خدماتی متمایز را برای موفقیت شما دانشجویان عزیز ایرانی جهت ادامه تحصیل در نروژ فراهم می سازد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *