مهاجرت به آلمان

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان

کشور آلمان یکی از کشور های مهاجرت پذیر می باشد که افراد به فکر هر نوع ویزای برای این نوع کشور هستند که وارد این کشور شوند و اقامت دائم آلمان را دریافت کنند. کشور آلمان پرجمعیت ترین کشور اروپایی می باشد. شهر برلین بزرگترین شهر و پایتخت کشور آلمان می باشد.

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج

به صورت کلی ازدواج با یک فرد خارجی باعث اقامت آن کشور می شود.

کشور آلمان هم این قانون را دارد. به عبارت دیگر ازدواج یک شخص غیر آلمانی با یک فرد آلمانی منجر

به اقامت کشور آلمان می شود.

 

شرایط لازم جهت اخذ اقامت دائم آلمان

  • کسی که قصد دارد اقامت آلمان را دریافت کند باید تمکن مالی داشته باشد یعنی از توانایی مالی

زیادی برخوردار باشد تا به دولت آلمان ثابت کنند که از پس هزینه های آلمان برای خود و همسرش بر می اید

و برای زندگی کردن از دولت آلمان کمک نمی خواهد.

  • مدرک زبان آلمانی A1 حتما باید داشته باشید.
  • متقاضی باید مدارک خود را بر اساس ازدواج به سفارت بدهد و درخواست ویزای کنند.

بعد از پذیرش و تایید آن برای مدرک همسر خود باید اقدام کنند.

لازم به ذکر است که برای اخذ ویزای متقاضی این امکان را دارید که در کشور آلمان باشید.

بعد از 3 سال اقامت موقت در آلمان  می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

 

اخذ اقامت از طریق تخصص

امروزه دولت آلمان به افرادی که دارای مدرک تخصصی هستند که در رشته های تخصصی مورد استقبال

دولت المان قرار گرفته است.

دولت آلمان برای کسانی که ویزای بلو کارت یا همان کارت آبی دارند که این کارت 4 سال اعتبار دارد و بعد

از انقضا این امکان را دارند که اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.

 

شرایط دریافت بلوکارت از سمت دولت آلمان

  1. مدرک کارشناسی از موسسات مورد تایید
  2. مسلط به زبان آلمان در سطح c1
  3. سوابق کاری بیشتر از 8 سال
  4. پذیرش نیرو های متخصص در موسسات و شرکت های آلمانی

کسانی که بعد از تحصیل به کار مشغول می شوند می توانند برای دریافت کارت آبی اقدام کنند.

برای دریافت اقامت دائم از راه کارت آبی شخص این امکان را دارد که به مدت 33 ماه اقدامات لازم را

انجام دهند و مدرک زبان آلمانی را در سطح c1  دریافت کنند.

در زمینه اخذ روادید کشور المان ذکر این نکته الزامی است که در سال های اخیر شرایط صدور روادید

برای ایرانیان بهتر شده است و بیشترین میزان ویزاها در این چند سال اخیر بوده است.

شاید بتوان گفت بهترین ویزا در حال حاضر برای ایرانیان ویزای جستجوی کاری این کشور می باشد.

پروسه ای کم هزینه و کم مدارک با شانس بالا که برای اگاهی از این مقاله لطفا به قسمت مربوطه

مراجعه کنید.

 

دریافت اقامت از طریق تحصیل

تحصیل در کشور آلمان برای کسانی که تمایل دارند ویزای آلمان را دریافت کنند. یکی از مزیت های تحصیل

در این کشور این است که هزینه های تحصیل به صورت مجانی (رایگان) می باشد و همین دلیل تحصیل در

آلمان استقبال افراد زیادی قرار گرفته است.

دریافت ویزای از روش تحصیل از سمت دولت آلمان خیلی اهمیت دارد، مسلط بودن زبان آلمانی خیلی برای

دولت آلمان مورد اهمیت می باشد.

ما به افراد پیشنهاد می کنیم که دوره های زبان را در کشور خود طی کنند و بعد وارد این کشور شوند.

زیرا برای پذیرش در یکی از دانشگاه های آلمان باید حتما مدرک زبان آلمانی داشته باشید.

بر اساس قوانین کشور آلمان بعد از تمام شدن درس دانشجو باید کشور را ترک کند ولی اگر در این مدت

دانشجو به صورت نیمه وقت به کار مشغول شد این امکان را دارد که برای ویزای کاری اقدامات لازم را انجام

دهند.

اما باید مدرک مربوط به رشته تحصیلی خود را داشته باشد. شخص این امکان را دارد که به مدت 90 روز و

یا 180 روز به صورت تمام وقت به کار مشغول باشد و درآمد کسب کند.

 

اخذ اقامت از طریق اشتغال

شرایط دریافت اقامت از راه کار به شرح زیر می باشد:

  1. مدرک تحصیلی مورد تایید شده از سمت سازمان ارزیابی
  2. سابقه کاری مربوط به رشته تحصیلی در مدت 3 سال
  3. مسلط بودن به زبان آلمانی در سطح B1
  4. فعالیت متقاضی در اقتصاد کشور آلمانی بسیار مهم است

 

لازم به ذکر است که ابتدا مجوز کار در آلمان را به دست بیاورد ویزای جستجوی کار را باید دریافت کنند.

متقاضی 6 ماه فرصت دارد که در آلمان کار پیدا کند.

سپس بعد از پیدا کردن کار ویزای کاری دریافت می کنند و در نهایت به اقامت دائم آلمان می رسد.

برای اطلاعات بیشتردر مورد ویزای دائم آلمان  این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران

سروش سعادت تماس بگیرید و با مشاوران ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید و

مشاوران ارشد ما شرایط شما را بررسی می کنند و بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان را پیشنهاد

می دهند.

Related Posts

12 دیدگاه برای “اقامت دائم آلمان

  1. hiva گفت:

    besiar az maqale haye khooobetoon mamnoonam b nazare shoma behtarin ravesh baraye eqamat daeme alman che gozine ie?

  2. صبا صابری گفت:

    سلام و خسته نباشید

    لطفا در مورد ثبت شرکت در آلمان توضیح می دید.
    ممنون از اطلاعات خوبتون

  3. حسین صادقی گفت:

    چطور می تونم از شما مشاوره داشته باشم؟

  4. عادل گفت:

    مرسی عالیییی

  5. کمیل گفت:

    آلمان کشور فوق العاده ایه برای زندگی

  6. خسروى گفت:

    آلمان واقعا كشور فوق العاده خوبيه ، بنظر ميرسه فعلا اقدام از طريق ويزاى جستجوى كار بهتر باشه

  7. ترنم گفت:

    من قصد مهاجرت به آلمان را دارم و این مقاله خیلی منو کمک کرد مرسی از اطلاعات عالیتون

  8. بیژن مرتضوی گفت:

    خدا ایشالا روزی کنه

  9. ایمان گفت:

    ممنونم بخاطر اطلاعات خوب شما

  10. sohrab گفت:

    بهترین راه که بشه اقامت دائم رو تو آلمان گرفت ؟

  11. amir abbas گفت:

    اگه میشه در مورد شرایط تحصیلی در کشور آلمان هم مطلب بزارید

  12. لیدا بهرامی گفت:

    ویزای کاری المان عالیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =